Institut Públic del Teatre Municipal de Manacor     971 554 549     
Veure tota la programació
Abonaments
Programació > 2015 > Música

The Other Side

A Pink Floyd Live Experience

Sinopsi: Després de finalitzar 'Shine On Tour 2015', on la banda va realitzar 42 concerts per la península ibèrica, incloent Lisboa i Porto (Portugal), The Other Side renova el seu espectacle i torna als escenaris amb 'The Horizon Tour 2016' perquè els seus fans puguin seguir gaudint de 3 hores amb la música de Pink Floyd en directe. Un espectacle de llum, so i projeccions amb el millor rock simfònic i psicodèlic.
The Other Side reviu a Pink Floyd amb una fidelitat i posada en escena impecable interpretant els clàssics de la banda britànica. L'espectacle permet a l'espectador viatjar al passat on Pink Floyd era amo i senyor del panorama underground i psicodèlic en els anys 60 i 70.
Sens dubte, la banda de Menorca (Illes Balears) és una de les interpretacions floydianas més importants a nivell internacional, una afirmació corroborada per crítics musicals especialitzats en rock simfònic i pels espectadors que acudeixen als seus concerts.
The Other Side ‘A Pink Floyd Live Experience’ - The Horizon Tour 2016 us ofereix l'oportunitat de passar-vos a l'altre costat.


Data i hora:

14 de maig de 2016. A les 8 del vespre
 


Espai: Auditori de Manacor


Preu: 25 €


Per a grups de 8 en amunt: 20 €


Durada: 3 hores amb un descans de 6 minuts


Inici venda d'entrades: A partir de dia 19 d'abril


Més informació:
http://www.theotherside.es