Institut Públic del Teatre Municipal de Manacor     971 554 549     
Veure tota la programació
Abonaments
Programació > 2019-2020 > Música

Magalí Sare & Sebastià Gris

A boy and A girl


Edat recomanada: a partir de 8 anys

Concert amb David Soler i Santi Careta

Sinopsi:

La proposta aposta per l’experimentació electrònica a través de la deconstrucció de temes clàssics de cambra i cançons populars mallorquines creant noves sonoritats on també hi són presents elements naturals de l’espai en què es va produir la gravació del disc (una rectoria envoltada de naturalesa molt a prop d’Avinyó). La guitarra i la veu es presenten com a elements principals que abracen contínuament un món d’efectes i distorsions.

Na Magalí Sare és cantant, compositora, flautista i percussionista. Ha realitzat els seus estudis al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. L’any 2018 va publicar el seu primer disc, Cançons d’amor i dimonis, que va poder presentar al 50è Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Ha treballat durant anys amb el saxofonista Llibert Fortuny, i actualment manté un projecte a duo amb el contrabaixista Manel Fortià. A l’octubre del 2018 va guanyar el primer premi estatal de jazz de Juventudes Musicales de España (junt amb en Sebastià Gris), i fa poques setmanes va guanyar (també amb en Sebastià Gris) el primer premi del jurat al Festival SUNS de Udine.

En Sebastià Gris és guitarrista i compositor. Ha realitzat els seus estudis al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. És el fundador de la Bull i Prebe Bord Jazz Orquestra. Ha actuat a dues edicions del Jas Jazz de Manacor (organitzat també per nohihatemps) on ha compartit escenari amb Toni Llull, Pere Bujosa, Joan Garcias Tur i Enric Fuster Coll. Fa arranjaments per al Teatre de Manacor i actualment és un dels músics més actius a l’escena de Barcelona, on viu en l’actualitat.


Data i hora:

18 de gener de 2020. A les 7:30 de l'horabaixa
 


Espai: Teatre de Manacor (Sala de dalt)


Preu: 10 €


Durada: A determinar


Inici venda d'entrades: A partir de dia 18 de desembre