Institut Públic del Teatre Municipal de Manacor     971 554 549     
Veure tota la programació
Abonaments
Programació > 2018-2019 > Teatre

Cor de Teatre - Temporada Alta de Girona - Teatre Nacional de Catalunya

Troia. Una veritable odissea!


(+8 anys)

Guió i direcció musical:
 David Costa

Direcció escènica i coreografia: Joan Maria Segura Bernadas

Intèrprets: Gerard Capdevila, Mariona Callís, Maria Casellas, Ofir Chinchilla, Lali Figueras, Glòria Garcés, Sussi Geli, Mariona Ginès, Loren Gómez, Sara Gómez, Marçal Gratacós, Nuri Hernàndez, Jordi Homs, Arcadi Juncosa, Enric López, Alícia Lorente, Albert Mora, Nasi Marco, Natàlia Menció, Edu Paredes, Llum Pérez, Laura Pla, Adriana Planagumà, Ànnia Pons de Ciurana, Pere Quintana, Joan Rigat, Rosa Rigau, Eloi Tomàs i Joan Vila.

Espectacle polifònic - teatral

Sinopsi:

TROIA, una veritable odissea! és un espectacle polifònico-teatral a partir dels relats de La Ilíada i L'Odissea en què Cor de Teatre et farà viatjar amb les seves veus per alguns dels episodis més representatius i emocionants d’aquests dos poemes èpics fundacionals de la cultura europea.
 
Aquesta odissea musical és alhora un recorregut a cappella a través de grans cors de la història de la música, amb peces de compositors com Purcell, Bach, Händel, Mozart, Verdi o Wagner.
 
Reviuràs el món de l’Olimp i els seus déus, el rapte d’Helena i assistiràs en directe a la Guerra de Troia. Acompanyaràs Ulisses per perilloses aventures de tornada a Ítaca on l'espera Penèlope mentre els seus pretendents provaran d'arrabassar-li l'esposa i el reialme.
 
Un espectacle per a tots els públics, on a cada acció escènica, li correspon una frase musical, creant una fusió inseparable, potent, expressiva i molt plàstica, sempre des de la mirada de Cor de Teatre.
 


Data i hora:

01 de desembre de 2018. A les 7.30 del vespre
 


02 de desembre de 2018. A les 6 de l'horabaixa
 


Espai: Auditori de Manacor


Preu: 24 €


Durada: 1 hora i 15 minuts


Inici venda d'entrades: A partir de dia 15 de setembre