Institut Públic del Teatre Municipal de Manacor     971 554 549     
Veure tota la programació
Abonaments
Programació > 2017-2018 > Música

Renou Col·lectiu

Concert Fred Wesley


Concert no recomanat per a menors de 8 anys.

Sinopsi: Dècades després del seu treball amb James Brown i George Clinton que el va consagrar com un dels arquitectes del funk, Fred Wesley ha començat un nou projecte que el connecta amb les seves arrels del jazz per al futur: Generations.

Repassant temes de tota la seva carrera musical i alguns estàndards clàssics I sobretot molt funk, un repertori que commemora els seus més de 50 anys de Funk en una gira que es presumeix més que interessant.

Generations és un trio d'edats contrastades amb 72 anys d'edat, Wesley al trombó, de 23 anys d'edat, prodigi italià Leonardo Corradi (considerat el millor instrumentista de Hammond b3 del món) en l'òrgan, i 44 anys d'edat, el baterista francès, Tony Match. Tres músics que inicialment es van reunir per retre homenatge al jazz soul del llegendari organista Jimmy Smith, van fer clic i van continuar amb un nou repertori junts amb alguns temes propis i altres estàndards clàssics del jazz.

El seu espectacle combina talent i l'experiència de treballar amb artistes de Count Basie i Ray Charles a Lenny Kravitz i D'Angelo, reflexió enèrgica de Smith i altres gegants històrics del jazz, al costat de l'experiència i la mestria de Fred partits per ritmes africans i electrònics de Tony Mach.Data i hora:

16 de març de 2018. A les 8:30 del vespre
 


Espai: Auditori de Manacor


Preu: 15 €


Durada: 1 hora i 30 minuts


Inici venda d'entrades: A partir del 16 de febrer